Кенова конференција у Херцег Новом

Кенова конференција на тему „“Дигитални маркетинг у туризму” први пут биће одржана у Херцег Новом 15. и 16. априла у хотелу Палмон Беј (Palmon bay).

Током два дана, предавачи ће говорити о новим трендова у свијету маркетинга и представити позитивне примјере из праксе.

Циљ догађаја је маркетиншка едукација и припрема за предстојећу љетњу сезону у Црној Гори. Предавања су намијењена свим дјелатностима које чине туризам, као и локалним/државним институцијама које су блиске туризму.

Теме на конференцији покривају све сфере дигиталног маркетинга, па ће посјетиоци током једнодневног предавања научити све што је неопходно за креирање квалитетне промоције дестинације или појединачног угоститељског објекта. Од тога како правилно користити друштвене мреже у циљу промоције, до тога зашто ваш ресторан мора имати квалитетан лого.

Ради што боље презентације и приступа проблематици, предавања су плански подијељена, тако да је први дан (петак 15.04.) намијењен запосленима у туристичким организацијама, туристичким агенцијама и примарним угоститељским објектима (хотели, туристичка насеља, туристички ризорти и др.).

Други дан конференције (субота 16.04.) прилагођен је за потребе комплементарних и осталих угоститељских објеката (апартмани, собе, сеоска домаћинства, ресторани, кафе барови, плаже и др.).

Оба дана конференције почињу предавањима од 11 сати, а замишљено је да читав програм буде конкретан и ефикасан, те да не траје дуже од 4 сата.

Првог дана конференције, осим наведених предавања, биће организоване и панел дискусија на тему “Маркетинг у туризму” на којој ће наступити локални и регионални стручњаци у области маркетинга.

Учешће на конференцији је бесплатно, уз обавезну регистрацију посјетилаца на сајту конференције – www.кенова.маркетинг

Конференција се организује у сарадњи са Туристичком организацијом као и Секретаријатом за туризам, економски развој и инвестиције Херцег Новог. Спонзор свих предавања и панел дискусије је Јана вода.

Позив за присуство на конференцији ће бити упућен Туристичким организацијама свих градова у Црној Гори, националној Туристичкој организацији, као и свим заинтересованим привредницима који се баве туризмом и угоститељством.

Догађај се организује у конференцијској сали хотела Палмон Беј у Игалу, а број мјеста за оба дана конференције је ограничен.

Све додатне информације о конференцији, као и детаљан списак тема и предавача можете пронаћи на сајту конференције, као и на налозима на друштвеним мрежама.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here