Прољеће 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, током дана понегдје слаба киша, која ће током ноћи појачати и проширити се на цијелу земљу. Вјетар умјерен до јак, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 9 до 19 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи,  данас без напајања електричном енергијом од 8:00 до 10:00 сати биће подручје Савине – Тржни центар и потрошачи испод Школског центра и од 11:00 до 13:00 сати: Бијеле- Бијела Шкољка

АУТОБУСКА ХН

Јутрос су у наш град стигли аутобуси „Банбус“ из Београда и „Озлен“ из лесковца. По реду вожње у 7 сати је кренуо „Озлен“ ка Београду, у 8:35 ће „Лалатовић“ ка Сарајеву, 11:10 „Јадран експрес“ ка Дубровнику. Нареди поласци су у: 15 сати „Јадран експрес“ ка Београду, 16 „Банбус“ ка Београду, 17:40, „Божур“ ка Суботици, 20 „Блу лајн“ ка Суботици и 21 „Ласта“ ка Београду.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас четири лета. Три ка Београду и једна ка Истанбулу. Поласци ка Београду су у 8, 11:50 и 15:20. Лет ка Истанбулу је у 11.25. Са подгоричког аеродрома данас 16 летова. 

АМСЦГ

Саобраћај се обавља по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека  упозоравамо на  ситније одроне. Возачима се савјетује да возе опрезно, да вожњу прилагоде условима на путу. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14  саобраћајних  незгода  у којима је 1 особа нажалост погинула, 2 особе су задобиле теже повреде, а 4 особе лаке повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here