Караван Празника мимозе путује у Сарајево и Бања Луку

Најпопуларнија забавно-туристичка манифестација у региону – Празник мимозе биће представљена у уторак, 23. јануара у Сарајеву, а дан касније и у Бања Луци. Овогодишње 55. издање Феште носи слоган „За све гуште“ и обећава одличан провод у Херцег Новом, уз преко 50 најразличитијих програма од 15. фебруара до 3. марта.

Посјетиоце ће на Башчаршији, код Себиљ чесме дочекати мажоретке, мимоза, машкаре, тромбоњери и медитерански звуци клапе Цастел Нуово, у уторак од 13.00 до 15.00 часова. Биће то прилика за све госте да открију какав спектакл се спрема у Херцег Новом.

Дух Медитерана загосподариће тргом Крајина у Бања Луци у сриједу, од 12.00 до 14.00 часова. Уз промотивни програм, мажоретке и машкаре ће дијелити мимозу, тромбоњери ће на себи својствен начин означити да је све спремно за Фешту, а за забаву је задужена клапа Цастел Нуово.

Свечано отварање 55. Празника мимозе биће уприличено у петак, 16. фебруара уз свечану поворку кроз град и концерт регионалне звијезде Халида Бешлића од 21.30 часова на платоу у Игалу гдје ће претходно наступити, од 18.30 часова бенд Тешка индустрија. Дан прије, 15. фебруара, биће организован Абрум и концерт бенда Трио гушти у Парку Бока.

Организатори су Општина Херцег Нови, Јавна установа културе Херцег фест и Туристичка организација Херцег Нови. Комплетан програм могуће је погледати на praznikmimoze.me, фб профилу Празник Мимозе Херцег Нови, инстаграм профилу praznik_mimoze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here