ЈП Морско добро: Није било пожара на трајекту „Тридесети август“

Фото: РТЦГ

Поводом медијских текстова о наводном инциденту на трајекту “Тридесети август”, Јавно предузеће за управљање морским добром Црне Горе обавјештава јавност да је дошло до мањег квара услед чега се појавио дим.

Напомињу да није било ватре, а тиме ни пожара, односно није се десио никакав инцидент, сходно томе није угрожена безбједност пјешака а ни возила, како је у јавности представљено, саопштено је из Морског добра.

– Као одговорно предузеће, у складу са редовном процедуром која се примјењује у оваквим ситуацијама, позвали смо Ватрогасну јединицу Херцег Нови како би превентивно изашла на терен, а након чега је установљено да није било потребе за интервенцијом. Такође, том приликом је обавјештена и Лучка капетанија – наведено је у саопштењу.

Овим путем апелују и позивају све медије у Црној Гори да прије пласирања негативних информација, контактирају Јавно предузеће за управљање морским добром Црне Горе како би добили све релевантне и поуздане информације, услед чега не би долазило до ширења дезинформација и узнемиравања грађана Црне Горе.

– С обзиром да се протеклих мјесец на малициозан и тендециозан начин воде негативне кампање на штету Јавног предузећа, као што смо већ много пута истакли, Јавно предузеће ради све у интересу грађана, што ће наставити да ради и у будућем периоду – истичу из Морког добра. Напомињу да неће дозволити опструкцијама оваквог типа да нарушавају кредибилитет Јавног предузећа. Трајект „Тридесети август” је почео редовно да саобраћа – наведено је на крају саоштења Морског добра.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here