„ЈЕСЕЊА ФЕШТА“ ОПРАВДАЛА ОЧЕКИВАЊА

Костимирана парада на бициклима „Јесења штрафта“, као завршни програм Јесење феште у организацији НВУ Руке, одржана је од Титове виле до хотела Лазуре. 

На циљу су додјељене награде спонзора за најбоље декорисан бицикл, најмаштовитији јесењи костим и најмеденијег малог бициклисту. У хотелу се такође представило неколико излагача.

За све који су се прикључили фешти, минула три дана протекла су у лијепој забави и дружењу, прича за РТХН Милина Ковачевић из НВУ Руке.

– Почели смо у петак изложбом Весне Мусић у Инкаја концепт стору. Изложба је отворена до 26. новембра. Наставили смо Јесењом фештом, на којој су била 33 излагача. Било је велико интересовање. Послије пуно времена поново смо се окупили на улици, излажући производе и рукотворине – казала је она.

Ковачевић информише да је на Јесењој штрафти било скоро 30 учесника.

– Возили смо од Титове виле до хотела Лазуре и наилазили на јако пуно лијепих коментара. Надамо се да ће ово постати традиција, не искључиво у нашој организацији, мада се ово уклопило у нашу жељу да промовишемо здраве стилове живота и рекреацију у свим годишњим добима – наводи Ковачевић.

Идеја за костимирану параду бициклима потекла је од Антонине Чмакове.

– Прије 10 година учестовала у великој бициклистичкој паради, која се организује широм свијета, па смо овдје организовали нешто слично. Срећа је што нас је било пуно, јер у Херцег Новом има доста бициклиста, па ћемо некада добити и бициклистичке стазе, ако будемо излазили у све већем броју – поручила је она.

Према ријечима Маје Ерењи Хер Браун, сви учесници Јесење феште су задовољни, због чега су задовољни и организатори.

– Прелијепо је било и јуче и данас, што је за новембар невјероватно. Што се наших даљих планова тиче, настављамо са радом, али све зависи од епидемиолошке ситуације. Наш следећи догађај је Мала фешта од нараџе, а на програму је вјероватно почетком фебруара – казала је она.

За крај програма јесење феште за учеснике је уприличен недјељни бранч – делиције са укусом јесени.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here