Јесен 2023: Сервисне информације

Умјерено до претежно облачно, повремено са кишом. У јужним и централним предјелима понегдје израженији пљускови, а на крајњем сјеверу и сјевероистоку земље знатно мање падавина и дужи периоди сувог времена. Вјетар појачан и јак, на ударе мјестимично веома јак, понегдје и олујне јачине, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 10 до 21 степен.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по мокрим и клизавим коловозима, и уз смањену видљивост. Возачима се савјетује да возе опрезно, да брзину прилагоде временским и условима на путу и да не крећу без зимске опреме. На регионалном путу Р-13 дионица Матешево-Колашин данас неће бити обустављан саобраћај. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 17 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а пет особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 12 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, вечерњи је у 18:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:35, 15:15 и у 19:35. По два лета су за Беч и за Истанбул, а остали су за: Лондон, Сабиху Гокен и Љубљану. Из Тивта данас само пет летова, а три су за Београд; “Аir Serbia“ у 7:55 и у 15:20, и „Аir Montenegro“ у 13:00 сати. Ту су и два лета за Истанбул, у 8:00 и у 12:50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 35 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:00 сати. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су на херцегновску Аутобуску станицу први стигли „Божур“ и „Транс-југ“ из Београда и „Viena tour“ из Модриче, а следеће очекују: „Канис“ из Лесковца, „Royal travel“ из Ниша, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице и „Royal travel“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here