Јесен 2022: сервисне информације

Претежно сунчано. На сјеверу током пријеподнева повећана облачност, а по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера, у јутарњим сатима на југоистоку, умјерен до појачан, сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 11 до 24 степена.

Водоснабдијевање
Због санације квара на мрежи три сата ће данас без воде бити дио потрошача у центру Херцег Новог. Из техничке службе „Водовода“ обавјештавају потрошаче из Старог града и Његошеве улице да ће им водоснабдијевање бити у прекиду у времену од 8:00 до 11:00 сати због неодложних радова на санацији квара на водоводној мрежи.

Ауто мото савез
Саобраћај је умјереног интензитета, одвија се по претежно сувим коловозима и уз добру видљивост. Савјетује се опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја. Додатна пажња је неопходна на дионицама које пролазе дуж клисура и усјека, као и на путевима гдје се изводе радови. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се пет саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила лаке повреде.

Авио саобраћај
Из Подгорице је данас планирано 18 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи “Аir Montenegro” био је у 7:30, следећи је у 19:40, а компаније “Аir Serbia” су у 8:25, 15:20 и у 22:15. Три лета су за Беч, два за Истанбул, а остали су за Тел Авив, Рим, Меминген, Париз, Љубљану, Варшаву, Лондон и Сарајево. Из Тивта је планирано12 летова, а половина је за Београд; “Аir Montenegro” у 8:00 и у 16:30, а компаније “Аir Serbia” у 8:40, 11:55, 15:20 и у 18:35. Преостали летови су за Кишњев, Брисел, Таљин, Истанбул и Берлин.

Жељезнички саобраћај
Брзи воз из Београда касни сат и 25 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:45. Поласци из Бара за Београд су у 9:00 и у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here