Јесен 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано уз понегдје малу до умјерену облачност. На сјеверу, током јутра или пријеподнева, по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 16 степени.

Струја

Због радова на мрежи данас ће без струје, од 8:00 до 16:00 сати, бити Мојдеж, Тијесни кланац, Кулиновићи, а потрошачи подручја Модре плоче од 8:00 до 14:00 сати, саопштавају из ЦЕДИС-а.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, нема дужег кашњења у доласцима док су поласци из Херцег Новог реализовани на вријеме. Мјеста има у свим правцима.

Контакт телефон дежурних диспечера је 321 225.

Аеродроми Црне Горе

Из Тивта је данас планиран лет ка Истанбулу у 10:55, а ка Београду у 11:50, 15:20 и 16:00 сати. Са подгоричког аеродрома реализован је први лет ка Београду и ка Бечу, док за сада једино касни лет из Београда Аир Србије и очекују га у 8:20, због чега ће 20 минута каснити и у поласку, умјесто у 8:30 полетјеће у 8:50. Током дана реализоваће летове ка Дортмунду, Риму, Загребу, Истанбулу, Будимпешти.

Измјена саобраћаја

Саобраћај у Устаничкој улици, од броја 55 до броја 110 и од куће Бјелетића до куће Ераковића, данас ће бити привремено забрањен за сва моторна возила, од 8:00 до 20:00 сати, због асфалтирања.

АМСЦГ

На путевима у земљи овог јутра саобраћа се по претежно сувим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони. Интензитет саобраћаја је умјерен ван градских средина.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 17 саобраћајних незгода у којима је једна особа нажалост погинула, двије су задобиле теже, а седам лаке повреде.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here