Јесен 2022: Сервисне информације

Претежно облачно, повремено киша, пљускови, понегдје и грмљавина. Интензивније падавине у јужним и централним предјелима, нарочито у другом дијелу дана и током ноћи. Понегдје умјерене и обилне падавине се очекују. Вјетар јужних смјерова, умјерен до јак, у сјеверним предјелима и на приморју на ударе и веома јак. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 18 степени.

АУТОБУСКА СТАНИЦА
Јутрос је у наш град стигао Озлен из Лесковца. У 7:00 сати је кренуо „Озлем “ за Београд, у 8:35 ће „Лалатовић“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње. Очекују доласке из Суботице, Београда и Новог Сада.

АЕРОДРОМ ТИВАТ
Са тиватског аеродрома три лета ка Београду у 8, 13:40 и 15:20.

АМСЦГ
Саобраћај се обавља по мокрим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођну временским и саобраћајним условима и поштовање правила саобраћаја. У временском периоду од 15.11.2022 године до 01.04.2023 године употреба пнеуматика за зимску употребу за сва моторна возила је обавезна на путевима гдје је то назначено сигнализацијом без обзира да ли на том путу постоје зимски услови. Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима у земљи. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода у којима је 1 особа задобила тезе и 4 особе су задобиле лаке повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here