Јесен 2022: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, углавном током другог дијела дана понегдје са слабим падавинама. Ујутру на сјеверу, по котлинама могућа магла. Вјетар понегдје умјерен до појачан, на крајњем југоистоку умјерен до јак, сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 2 до 15 степени.

ЦЕДИС:
Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће у времену од 8:00 до 14:00 сати бити подручје око Шпањоле и Модра плоча на Челима. Радове изводе у циљу квалитетнијег и сигурнијег напајања електричном енергијом, а у случају лошег времена биће одгођени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћај се одвија по претежно сувим коловозима. Због нижих температура у вишим предјелима и преко превоја могућа је поледица, а дуж клисура и усјека ситнији одрони. Савјетује се опрезна вожња прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 10 летова, а четири су за Београд. Први је био „Аir Montenegro“ у 7:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 22:00 сата. Остали летови су за Берлин, Истанбул, Лондон, Меминген, Барселону и Атину. Из Тивта данас четири лета, а три су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:50 и у 15:05, а „Аir Montenegro“ у 15:40. Црногорска авио компанија лети и за Истанбул у 10:40.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда и данас касни преко два сата, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9:30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ и „Транс-југ“ из Београда, а за њима ће „Ленс“ из Новог Сада, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице, „Jadran line“ из Крагујевца и „Royal travel“ из Београда…. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here