Јесен 2022: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима умјерено до потпуно облачно, повремено са слабом, а крајем дана и током ноћи на приморју понегдје и умјереном кишом. На сјеверу ујутру по котлинама могућа магла, током дана промјењиво облачно са сунчаним интервалима. Вјетар слаб до умјерен јужни и источни. Највиша дневна температура ваздуха од 12 до 20 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Учеснике у саобраћају очекују претежно суви коловози и углавном добра видљивост. На путевима дуж клисура и усјека могућа је појава одрона. Возачима се савјетује да вожњу прилагоде условима на путу и да поштују правила саобраћаја. Од сутра до 1. aприла биће обавезна употреба зимских пнеуматика на путевима гдје је то назначено сигнализацијом, без обзира да ли постоје зимски услови. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а пет особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 12 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је реализован у 7:00 сати, следећи је у 13:20, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 20:50. По два лета су за Беч и Истанбул, а остали су за Љубљану, Атину и Лондон. Из Тивта су данас планирана само три лета за Београд; „Аir Serbia“ у 8:00 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 16:15.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни сат и 20 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:45. Поласци из Бара за Београд су у 9:00 и у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ са Пала и из Београда, „Viena tour“ из Модриче и „Транс-југ“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње. Следеће очекују „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша, „Jadran line“ из Крагујевца, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице и „Royal travel“ из Београда.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here