ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до потпуно облачно, повремено са кишом, мјестимично пљускови и грмљавина. У планинма на сјеверу током ноћи сусњежица и снијег. Вјетар јужних смјерова, умјерен до јак, понегдје на ударе веома јак. Највиша дневна температура ваздуха од 4 до 17 степени.


АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос у наш град стигао је Лазаро из Бања Луке и Озлен из Лесковца. По реду вожње у 7 кренуо је Озлен ка Београду. Наредни поласци су у 8:35 Лалтовић ка Сарајеву и у 9.30 и 11.10. Божур и Јадран експрес ка Дубровнику. Како информишу са главне аутобуске станице смањен је број путника ка региону.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас је планирано пет летова, од којих су три ка Београду и по један ка Истанбулу и Лајпцигу. Поласци ка Београду су у 8:45, 15:20 и 15:25. Са аеродрома Подгорица данас девет летова од којих су четири ка Београду.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА ЦГ

Полазак воза из Бара ка Београду је у 19 сати, а из Београда у 21:10.

АПЕЛ УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ

Имајући у виду најаве Завода за хидрометеорологију и сеизмологију о неповољним временским условима који је ових дана захватио Црну Гору, из Управе полиције скрећу пажњу возачима да неповољни метео услови, услијед јаке кише и олујног вјетра, могу довести до отежаног одвијања саобраћаја али и застоја, одрона и ванредних прекида у саобраћају, па и повећаног броја саобраћајних незгода.


АМСЦГ
Саобраћа се по мокрим коловозима и уз мјестимично смањену видљивост. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су наиласци на ситније одроне. Возачима савјетујемо да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње. До 01. априла обавезна је употреба зимских пнеуматика за сва возила на путевима гдје је то назначено сигнализацијом без обзира да ли на том путу постоје зимски услови. Интензитет саобраћаја је умјерен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here