ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, уз слаб до умјерен вјетар промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 12 до 21 степен.

СТРУЈА

Како je саопштено из Цедис-а, због планираних радова на мрежи, без струје ће од 9:00 до 13:00 сати бити корисници око Основне школе у Kаменарима, од 9:00 до 14:00 сати струју неће имати потрошачи у Његошевој улици – од парка Бока до Градске кафане, затим на шеталишту око Јахтинг клуба, у Његошевој улици, на Шеталишту Пет Даница и Тргу Маршала Тита, као и Станишића дубрава и улице Николе Љубибратића и Браће Грбића на Топлој.

Радове изводе у циљу квалитетнијег и сигурнијег напајања електричном енергијом, а у случају лошег времена биће одгођени.

ДОМ ЗДРАВЉА

У КОВИД амбуланти данас од 8:00 до 12:00 ради др Наташа Миловић, од 15:00 до 19:00 сати др Зинаида Миљковић.

За све информације доступан је број телефона: 031/343-111, локал 110.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Нема кашњења у доласцима као ни у поласцима из нашег града. Први су овог јутра стигли Банбус из Београда, Озлем из Лесковца и Лалатовић из Модриче. У наставку пријеподнева очекују доласке Јадран експреса и Ласте из Београда, Блу лајна из Новог Сада и Божура из Суботице. Када је ријеч о јутарњим поласцима, Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, Божур и Јадран експрес ка Дубровнику у 9:30, односно у 11:10. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Само су три лета данас планирана са тиватског аеродрома и то ка Београду, у 8:40, 10:25 и 15:20. Више летова биће реализовано са подгоричког аеродрома, пет ка Београду, по два ка Истанбулу и Бечу и по један ка Љубљани, Бриселу и Дортмунду.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз из Бара ка Београду полази у 19:00 сати, док је повратак планиран у 21:10. Обавезна је резервација сједишта у износу од 3 еура.

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћа се по претежно сувим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена у вишим предјелима. Из АМС возачима савјетују да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Због извођења асфалтерских радова у склопу реконструкције регионалног пута Р-3 дионица Пљевља-Метаљка, одобрава се тотална обустава саобраћаја за све врсте возила до 15. новембра, од 12:00 до 16:00 часова.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода, у којима је једна особа задобила теже, а девет особа лаке повреде.

Возите полако и стрпљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here