ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до потпуно облачно повремено и мјестимично киша или пљусак са грмљавином. Чешће падавине у западним и сјеверним предјелима. Послијеподне у јужним, а у вечерњим сатима и у сјеверним предјелима, у већини мјеста престанак кише. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, на приморју повремено умјерен до појачан источних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 10 до 23 степена.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли аутобуси Необас из Бања Луке и Банбус из Београда. По реду вожње кренуо је Озлен ка Београду у 7 састи,, а наредни полазак је ка Сарајеву у 8:35 Лаллатовић. Два поласка најављена су ка Дубровнику. Божур у 9:30 и Јадран експрес у 11:10 сати. Очекују доласке из Лесковца, Модриче, Београда, Новог Сада и Суботице.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас су планирана три лета ка Београду. Поласци су у 8:45, 10:25 и 16:25. Са аеродрома Подгорица најављено је девет летова. Најављени су поласци ка Истанбулу, Београду, Бечу,Кијеву, Варшави и Лондону.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз ка Београду полази у 19:00 сати, док је повратак из главног града Србије планиран у 21:10. Обавезна је резервација сједишта у износу од 3 еура.

АМСЦГ

Саобраћа се по мокрим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Возачима савјетујемо да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле теже ,а седам лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here