ЈАВНИ ПОЗИВ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА У ОКВИРУ ИПАРД II ПРОГРАМА

Презентација Трећег Јавног позива за додјелу средстава подршке за Мјеру 1 „Инвестиције у физички капитал пољопривредних газдинстава“ Програма развоја пољопривреде и руралних подручја Црне Горе у оквиру ИПАРД-а II 2014–2020, биће уприличена у малој сали Скупштине општине Херцег Нови у петак, 26. новембра.

Презентацију ће одржати представници Министарства пољопривреде шумарства и водопривреде, а почетак је заказан за 11 сати.

Из овог ресора позивају све заинтересоване пољопривредне произвођаче да искористе прилику и упознају се са могућностима које пружа овај јавни позив.

Предмет овог Јавног позива су инвестиције у физички капитал пољопривредних газдинстава и прихватљиви трошкови у вези са набавком нове опреме, машина и уређаја, механизације, подизањем засада вишегодишњих култура, изградњом или реконструкцијом стакленика, односно пластеника и општим трошковима (који могу настати и прије подношења Захтјева за додјелу средстава подршке).

Средства подршке за спровођење Мјере 1 могу се додијелити за инвестиције чија укупна вриједност прихватљивих трошкова износи од 10.000€ до 500.000€.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here