ЈАВНА РАСПРАВА О ПОПИСУ СТАНОВНИШТВА

65

Министарство финансија и социјалног старања позива грађане, стручну јавност и све друге заинтересоване особе да се укључе у јавну расправу и допринесу разматрању радне верзије Нацрта закона о попису становништва, домаћинстава и станова у 2021. години.
Јавна расправа ће трајати 20 дана од дана објављивања јавног позива.
Радна верзија Нацрта закона о попису становништва, домаћинстава и станова у овој години ће бити доступна јавности на интернет страници Министарства финансија и социјалног старања и порталу е-управе.
-Примједбе, предлоге и сугестије на радну верзију Нацрта закона о попису становништва, домаћинстава и станова у 2021. години заинтересовани могу доставити Министарству финансија и социјалног старања у писаној форми на адресу: Станка Драгојевића, број 2, 81000 Подгорица или на е-маил: [email protected], на Обрасцу за достављање приједлога, сугестија и коментара на Нацрт Закона. Министарство финансија и социјалног старања ће размотрити све пристигле коментаре, примједбе и сугестије и након тога сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи, наведено је у саопштењу из МФСС.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here