Јаков Милатовић, човјек који воли и поштује Херцег Нови, Боку Kоторску и Црну Гору

Политички маркетинг- Предсједнички избори

Новска Листа позива све чланове, симпатизере и присталице независне политичке мисли да на предсједничким изборима 19. марта подрже кандидата Јакова Милатовића.

Јаков Милатовић представник је нове генерације политичара у чијем су центру пажње економска и социјална питања, те добробит свих грађана Херцег Новог, Боке Которске и Црне Горе. Избором Милатовића за предсједника Црне Горе, ставља се коначна тачка на политику прошлости која је тридесет година на таласима под‌јела сипала милијарде еура у џепове људи на власти, а милионе еура у џепове оних у професионалној опозицији.

Новска Листа формирана је у Херцег Новом са жељом да и власти и опозицији стави до знања да је било доста под‌јела и да оно што су урадили са нашим градом није било добро! На том путу опстали смо преко 11 година, уз подршку вас, драги грађани, и дочекали данашњи дан када су независне локалне политичке иницијативе по узору на Новску Листу процвјетале широм Црне Горе и када њихови лидери врше најважније функције у својим градовима. Сви носиоци независне политичке мисли данас су уједињени у подршци ђаку генерације, магистру са Оксфорда, човјеку који се није плашио да повећа плате и пензије и стави се у службу грађана.

Глас за број 2, Јакова Милатовића, у недељу, 19. марта, гарант је избора човјека који воли и поштује Херцег Нови, који воли и поштује своје људе, и који ће побиједити било ког кандидата у потенцијалном другом кругу предсједничких избора. Глас је то, који ће Херцег Новом донијети дуго тражену пажњу централне власти и улагање у рјешење проблема Института, Болнице, Дома Здравља, Трајекта, и свих осталих криминалних одлука политичара прошлости у посљедњих тридесет и више година.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here