ИЗЛОЖБА „МАЛЕ ШКОЛЕ ФОТОГРАФИЈЕ“ СУТРА У ГАЛЕРИЈИ „SUE RYDER“

izlozba male skole fotografije

Круна “Мале школа фотографије” биће изложба фотографија младих из Херцег Новог који су током протекла три мјесеца били полазници ове радионице. Изложба на којој ће бити приказани њихови резултати биће отворена у уторак, 22. марта, у 18:30 у галерији „Sue Ryder“ на Белависти.

Бесплатну радионицу за младе „Мала школа фотографије“ организовао је Секретаријат за културу и образовање у периоду од новембра прошле до марта ове године, у оквиру активности Локалног акционог плана за младе.

Млади из Херцег Новог, узраста од 13 до 29 година, добили су прилику да од менторке Вање Берберовић Шуберић, дипл. графичар-фотографа, науче како кроз објектив квалитетно ухватити тренутак, да сазнају више о историји и теорији фотографије.

Основни задатак “Мале школе фотографије” био је да полазници науче препознати квалитетну фотографију и примијене је у приватном или професионалном животу.

Изложба заказана за сутра биће резултат тих активности и афирмација стваралаштва младих људи из Херцег Новог, наводе из Секретаријата за културу и образовање и позивају све заинтересоване да присуствују овом догађају.     

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here