ИЗБОРИ 2021 – ОДГОВОР ДПС-У: ЛИЦЕМЈЕРНО ЈЕ ДА НАС НАПАДАЈУ ОНИ КОЈИ СУ ДЕЦЕНИЈАМА ПЉАЧКАЛИ ХЕРЦЕГ НОВИ И БОКУ

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021

Kоалиција За будућност Херцег Новог и Боке води побједничку и позитивну кампању, па нас прича и напади наших политичких противника не интересују претјерано. Зато нам и није нарочито занимљива критика коју су нам упутили из ДПС, странке која је била симбол злоупотребе државних ресурса и која због своје дугогодишње политике пљачке грађана лагано иде на политичку маргину, осуђена на то да од ње остану само дугмићи у виду неколико стотина лажних комита.

Лицемјерно звучи када ДФ и нашу коалицију напада партијска организација која се на власт одржавала корупцијом и криминалом, а чији је врх умијешан у најтежа кривична дјела.

Нама је задовољство што је предсједник одбора директора ЕПЦГ Милутин Ђукановић подржао наше напоре да Херцег Нови учинимо бољим и представио пројекте који су од огромног значаја. Са друге стране, ДПС и предузећа која су била под његовом контролом само су пљачкала Нови и Новљане, а ми смо одлучили да се са том праксом прекине и да Херцег Нови и Бока најзад имају и неке користи са државног нивоа.

Посебно је ЕПЦГ, све до доласка новог руководства на челу са Милутином Ђукановићем, била фирма која је правила велике проблеме грађанима, предузеће искључиво у служби ДПС и прве фамилије. Наравно да ДПС није задовољан што сада дувају неки нови вјетрови и што је Милутин Ђукановић најавио низ инвестиција у наш град. Ми сада показујемо да се државним предузећима може управљати поштено и одговорно, супротно од онога како је навикла да ради корумпирана екипа из ДПС. Ми нудимо конкретне планове, програме и пројекте, од којих ће користи имати сви грађани Херцег Новог, а ДПС је био навикао да корист извлачи само за Мила Ђукановића, његовог брата и мафију којом су се окружили.

Kоалиција За будућност Херцег Новог и Боке биће побједник избора 9. маја, и свакако да ћемо одмах активирати све потенцијале у циљу његовог развоја и просперитета, а нарочито нам је важно што ће наши главни партнери бити ЕПЦГ и ЈП Морско добро, наведено је у реаговању.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here