ИЗБОРИ 2021 – ОО ДПС ХЕРЦЕГ НОВИ: ЛОКАЛНА ВЛАСТ ОБМАНУЛА И ОСОБЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКЛНИ ИЗБОРИ 2021

Актуелна локална власт у Херцег Новом обећала је прије четири године да ће уклонити све физичке препреке на шеталишту и трговима које особама с инвалидитетом отежавају или онемогућавају слободно кретање, али је то била још једна у низу њихових обмана.

Локална херцегновска управа, позната као свјетски рекордер у неиспуњеним обећањима, још једном је на конкретном примјеру доказала колико је неодговорна и манипулативна у рјешавању потреба чак и најрањивих популација.

Да је било имало воље и жеље да се ово питање ријеши то се могло постићи у релативно кратком року, као што су рецимо врло ефикасно успјели да се позабаве позиционирањем својих функционера. Посебно брине када се зна да су у Херцег Новом мање више исте особе већ двије деценије воде локалну власт, а ово питање остаје неријешено.

Очито је да локална власт о проблемима особа са инвалидитетом нити шта зна, нити има воље да се суочи са рјешавањем тих проблема.

Због тога су потребне промјене! Промјене за бољи Нови које гарантује Европски тим, саопштавају из ОО ДПС Херцег Нови.

ПЛАЋЕНИ ОГЛАС

1 COMMENT

  1. […] Коалиција „Стеван Катић – Ни лијево, ни десно. Правац Нови!“ реаговала је на саопштење ОО ДПС Херцег Нови https://rthn.co.me/izbori-2021-oo-dps-herceg-novi-lokalna-vlast-obmanula-i-osobe-sa-invaliditetom/ […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here