ИЗБОРИ 2021 –УСПЈЕШНИ НОВЉАНИ ГОРАН МИЛИЋ И ЂУРО ТОШИЋ ПОДРЖАЛИ НОВСКУ ЛИСТУ НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021

Подршка Новској Листи стиже од многих успјешних Новљана са свих страна свијета, од Лос Анђелеса до Београда.

Поруку подршке је упутио свјетски признати шеф, један од званично најбољих на тлу Сједињених Америчких Држава и власник престижног ресторана Дивино у Лос Анђелесу, Горан Милић. Он је истакао своје повјерење у прву даму Новске Листе, Оливеру Доклестић и њене напоре да Херцег Нови досегне пун потенцијал. Милић је написао:

„Велико ми је задовољство, част и обавеза да подржим Оливеру Доклестић у свим њеним настојањима да врати стари сјај Херцег Новом. Оливеру познајем дуги низ година и пуно пута сам био у прилици да се увјерим у њену приврженост и љубав према нашем граду и људима који у њему живе.“

Горан је познат и по свом хуманитарном раду, те академији кувања која функционише на релацији Котор – Санта Барбара и која је бројној дјеци са оштећењем слуха и говора пружила прилику за стицање кулинарских знања и обезбиједила како стажирање у Црној Гори, Италији и Сједињеним Државама, тако и професионална запослења у елитним ресторанима.

Подршку Новској Листи послао је и познати стручњак у области вина, носилац престижне титуле Wеинакадемикер  Аустријске Винске Академије, Новљанин Ђуро Тошић. Тошић већ преко четврт вијека слови за једног од највећих и најуспјешнијих стручњака и предавача из области вина. Власник је најпопуларнијег винског бара у Београду, „Pampour Bar“ као и успјешне компаније за увоз и дистрибуцију вина, „Wine Stars International.“

Ови успјешни Новљани препознали су енергију и посвећеност Новске Листе у борби да се Херцег Нови избори за статус културног и туристичког центра Медитерана. Њихова подршка значи много, али и обавезује на велики рад како бисмо тај циљ и остварили, истакли су у Новској Листи.

ПЛАЋЕНИ ОГЛАС

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here