ИЗБОРИ 2021 – КОАЛИЦИЈУ ЗА БУДУЋНОСТ ХЕРЦЕГ НОВОГ И БОКЕ ПОДРЖАО ПРЕДСЈЕДНИК НВО ,,ПОРИЈЕКЛО“, НЕБОЈША ДРАШКОВИЋ

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021.

Предсједник НВО „Поријекло“ Небојша Драшковић подржао је данас коалицију За будућност Херцег Новог и Боке.

Он је истакао да је Ивану Отовићу најбоља препорука то што га подржава његова генерација, јер на млађима свијет остаје.

„Херцег Нови је једина општина која је одржала континуитет и од првог дана била против бившег режима, и зато је платила велики цех. Овој општини је све одузето, трајект као извор прихода, хотели су минирани, други су затворени, Игало и Херцег Нови се не питају ништа у вези бање, војна болница у Мељинама је у истом положају…То све мора да се врати, да се овај град пита са тим објектима. Видим да имате добар план, да се борите за бољи Нови, а ја кажем – за најбољи“, рекао је Драшковић.

Он је истакао да су у коалицији За будућност Херцег Новог и Боке странке које су се прве дигле против бившег режима, а смјети- то је цијена напретка.

„Нема заједништва и кохабитације са мафијом, него само треба ићи на борбу, политичким средствима. Што се тиче моје породице, ми никада нисмо имали дилему, ви сте за нас најхрабрији и најбољи, посебно кад видим младе на челу са Иваном Отовићем“, казао је Драшковић.

Носилац листе коалиције За будућност Херцег Новог и Боке, Иван Отовић, захвалио се на подршци и истакао да наша колаиција изузетно цијени оно што г. Драшковић и његова НВО раде на очувању културно – историјског наслеђа нашег народа, како на простору Херцег Новог и Боке, тако и на простору читаве Црне Горе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here