ИЗБОРИ 2021: КОАЛИЦИЈА НИ ЛИЈЕВО НИ ДЕСНО ПРАВАЦ НОВИ – РАСКРИНКАНЕ СВЕ ЛАЖИ ДПС-а – И ПОСЛЕДЊЕ ОБЕЋАЊЕ ИСПУЊЕНО!

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ-ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021

Као што смо и обећали грађанима Херцег Новог, путарина на путу Мељине – Петијевићи се укида. Град се ослобађа друмом, а у наредном четворогодињем мандату ослободићемо га и морем; И то градњом модерног подводниг тунела који ће спојити Луштицу са Зелеником, и тако повезати двије новске обале.

Након што је Влада Црне Горе прихватила иницијативу Општине Херцег Нови, данас је министар финансија и социјалног старања, Милојко Спајић потписао са Општином Херцег Нови и инвеститором Универзал Монте д.о.о. Споразум о раскиду Споразума о изградњи, функционисању и трансферу (БОТ) пута Мељине-Петијевићи.

Предсједник Општине Херцег Нови ,Стеван Катић, казао је да је ово велики дан за све грађане Херцег Новог и цијеле Црне Горе, јер представља невјероватан успјех, посебно за угоститеље и све запослене у туризму, јер су туристи из Босне и Херцеговине прије избијања пандемије остваривали преко милион ноћења у Црној Гори.

„Драго нам је што је ова Влада препознала проблем и одлучила да га ријеши, јер су сва наша обраћања претходним Владама остала без резултата. Сада видимо да ће ствари убудуће бити другачије, и да Херцег Нови може да рачуна на пуну подршку за све планиране виталне пројекте од којих је њих двадесетак заиста капиталних“, нагласио је Катић.

Овим су раскринкане све лажи пропадајуће политичке дружине познате као ДПС, коју ћемо заједно са грађанима на недјељним изборима 9. маја послати у историју и тако друштво заувијек ослободити пријетње неких нових похара, отимачина, националшовинистичких подјела и превара, и свих осталих њима својствених мафијашких начина угрожавања живота грађана.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here