ИЗБОРИ 2021: ЦРНОГОРЧЕВИЋ – ИЗГУБИЛИ СМО ЧЕТИРИ ГОДИНЕ, ИМАМО ПЛАН КАКО ДА КУМБОР БУДЕ НАСТАВАК ЛУКСУЗНОГ КОМПЛЕКСА

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021

Протеклих дана, активисти једне владајуће партије у Херцег Новом обилазе Кумбор и дијеле пропагандни материјал у ком таксативно наводе шта је за наше мјесто урађено у посљедње четири године.
Недовољно, очигледно. То пише и у материјалима које дијеле. Много мање него што се обећавало, што такође пише у материјалима које сте дијелили пред посљедње изборе. Лако је упоредити. И сада, поново обећања, врло слична оним претходним, неиспуњеним, казао је кандидат за одборника са листе Европски тим за Херцег Нови Бранко Црногорчевић.
Мјесна заједница Кумбор не функционише ни близу својих могућности. Ако знамо да говоримо о малом, приморском мјесту, окренутом ка туризму, у чијем се језгру налази кључни пројекат који се развио у Херцег Новом, а који су и њихови функционери радо обилазили – знамо да Кумбор може много више.
Сва питања и проблеми, рјешавали су се знатно динамичније и ефикасније, док су у раду Мјесне заједнице биле заступљене све политичке структуре, а не само једна. Овако, осим што није реализовано оно што је обећано, није реализовано ни онолико колико је било могуће, а оно што је урађено, представљено је као велики тријумф искључиво једне политичке партије, што им спочитавају и њихови коалициони партнери.
Четири године су минуле. Све се може надокнадити сем вријеме. А ми смо у Кумбору изгубили протекле четири године.
Уз повјерење грађана, ми ћемо завршити мјесну капелу у наредна три мјесеца. Коначно ћемо ријешити проблем безбједности наше дјеце која похађају школу у Зеленици и реализовати пројекат пјешачке стазе Кумбор-Зеленика. Направићемо неопходни тротоар дужином магистрале. Коначно ћемо валоризовати чињеницу да је Портнови позициониран у нашем мјесту и формираћемо озбиљну сарадњу између овог комплекса и Мјесне заједнице. Учинићемо доњи пут бољим естетски и функционално, градњом парапета са одговарајућом расвјетом у пуној дужини.
Учинићемо све што је потребно да се Кумбор доживљава као логични наставак луксузног комплекса, како би сви Кумборани осјетили вриједност и потенцијал туристичког прогреса.
Због тога очекујемо подршку грађана и повјерење указано онима који су доказали да знају и могу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here