ИЗБОРИ 2021: КАНДИДАТИ КОАЛИЦИЈЕ ,,ЗА БУДУЋНОСТ ХЕРЦЕГ НОВОГ И БОКЕ’’ И ДИРЕКТОР МОРСКОГ ДОБРА РАЗГОВАРАЛИ О ПРОБЛЕМИМА МЗ ТОПЛА

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021

Директор ЈП Морско добро, Младен Микијељ, разговарао је са одборницима коалиције За будућност Херцег Новог и Боке и мјештанима МЗ Топла и казао да ће заједнички радити на ријешавању нагомиланих проблема.

,,Сарадња између локалне самоуправе и Морског добра у претходном периоду није била на задовољавајућем нивоу. Нажалост, управа ЈП Морско добро није била спремна да саслуша грађане Херцег Новог. Обећао сам и господину Отовићу и грађанима да ће се та сарадња у значајној мјери промијенити’’, казао је Микијељ.

Кандидат за одборника коалиције За будућност Херцег Новог и Боке са подручја Топле, Небојша Васовић, говорио је о проблемима и истакао да је Морско добро имало маћехински однос према Топлој.

,,Неколико пута смо их контактирали, међутим, и претходни директор Јелушић није имао слуха да дође на Топлу. Конкретно мислим на култну плажу,,Топла’’, испод хотела који држе Мађари. Очекујемо од новог руководства да понуди конкретна решења за нашу мјесну заједницу“, рекао је Васовић.

Микијељ је казао да је његов став да се мора промјенити претходна пракса да појединци из Будве доносе одлуке за комплетну ривијеру.

-Што се тиче конкретних капиталних пројеката, дефинитивно да ћемо у наредном периоду радити све како бисмо побољшали плажне капацитете и учинили све да немамо овакво стање на локалитетима који су јако важни како за грађане Топле, тако и за грађане Херцег Новог. План је да извршимо комплетну ревизију свих дугорочних уговора. Све оно што није уложено у простор а било је предвиђено уговореним обавезама ћемо у наредном периоду проблематизовати и да у краћем периоду кроз сарадњу са локалном самоуправом дођемо до пројектних задатака и решења који ће побољшати плажне капацитете’’, рекао је Микијељ.

ХЕРЦЕГ НОВИ МОРА БОЉЕ!

1 COMMENT

  1. Najbolja koalicija u Herceg Novom koja ideje i sluha za svoje građane za razliku od predhodnih foteljaša, do pobjede Za Budućnost Herceg Novog i Boke broj 4 !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here