Ива Вранчић награђена у Македонији

На Интернационалном онлајн такмичењу „АРТ ИН“ које је од 26. до 28. маја одржано у Македонији, Ива Вранчић, ученица III разреда соло пјевања херцегновске Музичке школе, освојила je прву награду са 97 поена у категорији соло пјевања међу 28 такмичара.

Према ријечима Ивине професорице Јоване Мустур Ражнатовић, ово је Ивино прво учешће на такмичењу, што њен усјех чини још већим.

– Ива је завршни разред соло пјевања и освојила је први пут на неком такмичењу максималних 97 поена. Такмичење је окупило oко 400 малишана из региона у свим категоријама. Заиста смо сви поносни и одушевљени, Ива је изузетно телнтована и вриједна ученица, која је трудом и радом све заслужила. Цијеле године је вјежбала и усвајала градиво које би прелазили. Ово је доказ да се труд и рад увијек исплате, рекла је Мустур Ражнатовић.

Ива након основне планира да упише средњу музичку школу, а како каже, на награду је поносна.

– Веома сам задовољна резултатом, морам признати да се нисам надала награди, јер је на такмичењу учествовале око 400 такмичара из свих категорија. Једва чекам да наставим средњу музичку школу и надам се новим успјесима, казала је она.

Ива истиче да је вољу и жељу за средњом музичком школом у њој пробудила управо професорица Мустур Ражнатовић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here