Београд генералка за Мундијал

Након 15 дана рада данас је на Шкверу  припреме завршила Омладинска ватерполо репрезентација Црне Горе (играчи рођени 2003 године и млађи)  у склопу  за припреме за Свјетско омладинско првенство које се од 10 до 17 јуна одржава у  главном граду Румуније Букурешту.

На списку  тренера Петра  Радановића за учешће на Мундијал су: Илија Радовић (Јадран), Драгољуб Ћетковић (Приморац) /голмани/,Јован Вујовић, Лазар Вукићевић, Страхиња Гојковић, Данило  Ступар , Давид Стевовић, Матија Сладовић, Тадија Матијашевић, (сви Јадран) Неђо Баштрица, Марко Мршић, Срђан Јановић, Балша Вучковић, и Тим  Перов (сви Приморац), Милан Никаљевић (Катаро)  Тренери су: Петар Радановић, Видо Ломпар и  Никола Мијановић. Доктор репрезентације: Владимир  Дедовић

У склопу припрема за Свјетско првенство  репрезентација Црне Горе  сутра путује за Београд гдје ће од суботе на Бањици учествовати на веома јаком турниру од 3 до  5 јуна .

У суботу  у првом  колу Црна Гора игра са  репрезентацијом Аустралије у недељу са Хрватском, а после подне Мађарском. У понедељак последњег дана  изабраници Петра Радановића играју  тачно у подне са домаћином репрезентацијом Србије и у у понедељак после подне са репрезентацијом САД.

По завршетку турнира у Београду  репрезентативци Црне Горе ће  боравити два дана у Шабцу а потом путују за Букурешту  на Свјетско првенство.

Репрезентација Црне Горе на Свјетском првенству  игра у групи са  репрезентацијама  Шпаније,  Италије и Хрватске. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here