Истиче рок за пријаве за учешће у едукативном програму за младе филмске критичаре

Радионица за младе филмске критичаре биће одржана од 24.до 28 фебруара у Херцег Новом, а на њој могу учествовати студенати и тек дипломирани студенати филмских академија, факултета визуелних умјетности, филолошких и филозофских факултета из Црне Горе, Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине и Словеније, који желе да се баве писањем филмске критике.
Петодневну радионицу организује Филмски фестивал Херцег Нови.
Едукативни програм за младе критичаре у оквиру Мреже фестивала Јадранске регије водиће професионални филмски критичари и аутори, а у завршном дијелу радионице, најуспјешнији радови полазника биће представљени на свим фестивалима из Мреже фестивала Јадранске регије, Филмским фестивалима у Сарајеву, Загребу и Љубљани и Фестивалу ауторског Филма у Београду.

Рок за пријаву заинтересованих учесника је 15.јануар. Потребно је да доставе кратку биографију, мотивационо писмо и критику филма по жељи. Линк за пријаву постављен је на сајту Филмског фестивала Херцег Нови, а додатне информације могу се добити на адреси info@filmfestival.me или појединачно од чланова Мреже фестивала Јадранске регије.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here