Интензивиране активности Службе за инспекцијске послове

У Служби за инспекцијске послове и Кол центру Херцег Нови од 21. до 27.  новембра примљено је 108 позива грађана. 

Према ријечима помоћника начелнице Службе за инспекцијске послове у Општини Херцег Нови Дарка Класића, у овом периоду укупно је разматрано 46 предмета, највише посла је било у области комуналног реда 24, саобраћаја 10, зеленила осам и стамбена област четири предмета.

– Укупно је исписано пет прекршајних налога из области саобраћаја и три пута је интервенисало специјално возило паук.

У наредних седам дана остаћемо при контроли основне саобраћајне комуникације кроз центар града и Игала. У центру зоне интересовања биће и привремени објекти, који се морају уклонити са Шеталишта. Наставићемо са контролом друмског саобраћаја, тонаже камиона, који не смију да саобраћају на путевима са јасно израженим знаковима забране тонаже, казао је Класић.

Апелују да се не одлаже комунални и други отпад, на јавне и друге површине.  

1 COMMENT

  1. Evo od petka do sada ( 17.42)kamioni preduzimača prevezli su u zaleđe Balšića prema crkvi Sv.Nikole stotine kamiona iskopa zemlje i šuta. Prijavljeno Komunalnoj policiji i Saobraćajnoj policiji od više građana niko ne reaguje. Ne reaguje ni MZ iako se ugrožavaju piešaci i vozači i uništava saobraćajnica. Bilo bi dobro da ih recimo proprati oko kamere. U Baošićima nema regularne deponije.
    Zahvaljujemo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here