„ИГАЛУ“ САМО БОД ПРОТИВ „ФЕЊЕРАША“

Фудбалери „Игала“ наставили су серију лоших резултата у прољећној сезони. Бод са Солила однијела је неубједљива екипа „Цетиња“.

У првом полувремену утакмице, фудбалери „Игала“ имали су полу прилике, које је голман „Цетиња“ Милисав Вуксановић одлично одбранио. У 31. минуту Милош Перовић умјесто мреже погодио је пречку.

У другом полувремено одвијала се још слабија игра. У 65. минуту Аргентинац Нелсон Кордоба са око 30 метара је погодио пречку и лопта је ударила у леђа голмана Вуксановића и завршила у његовој мрежи.

Радост домаћих је кратко трајала, јер у 73. минуту поред споре одбране домаћих, Дени Пиранић изашао сам пред голмана Давида Бјелицу и постигао гол за славље гостију и коначан резултат 1:1. Интересатно је да је у овом колу на клупи „Игала“ сједио тренер Игор Раичевић који се дан раније повриједио на тренингу. Тренер Раичевић није правио измјене, иако је на клупи имао чак девет играча.

Остали резултати 24. кола: Бокељ – Грбаљ 1:1, Арсенал – Ком 2:0, ОФК Младост – Јединство 0:0, ОФК Титоград – Беране 1:0.

Пласман: Јединство 56, Арсенал 54, Бокељ 41, ОФК Младост 40, Ком 37, Игало 32, Грбаљ 20, ОФК Титоград 15, Цетиње 14 бодова.

У 25. колу, у сриједу 30. марта, играју: Грбаљ – Игало, Јединство – Бокељ, Беране – Арсенал, Цетиње – ОФК Титоград и Ком – ОФК Младост.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here