Игалу бодови спаса на Трешњици

(Фото: MNE Sport TV)

Фудбалери Игала наставили су са серијом добрих резултата, пошто су у ванредном, 31. колу Друге фудбалске лиге, побједили су на Трешњици у Голубовцима екипу Интернационала 2:0 (0:0) и пет кола прије краја практично обезбједили опстанак, што је био главни задатак новог тренера Марка Шћепановића.

Друголигаш из Херцег Новог до циља и побједе стигао је у другом полувремену. На почетку другог дијела утакмице вођство Игалу донио је капитен Марко Ивановић голом у 47 минуту. Коначан резултат и важну побједу за екипу са Солила потврдио је  повратник у редове Игала, резервист у овој утакмици, Милош Перовић у надокнaди времена 90+3. минуту.

Тим Марка Шћепановића имао је још пар шанси за још убједљивију побједу, али домаћи, који се грчевито боре за опстанак, имали су пар прилика али одбрана гостију са голманом Шабаном Колићем издржала је сва искушења.

Остали резултати 31 кола: Бокељ-Ком 0:1, Подгорица-Грбаљ 2:1,Беране-Искра 2:3, и Отрант Олимпик-Ловћен 4:1. Табела: Отрант Олимпик 69, Бокељ 68, Подгорица 55, Грбаљ 42, Игало 40,Ловћен 36, Искра 35, Ком 32, Интернационал 28 и Беране 22 бода

У 32. Колу, које је на програму у недељу 28. априла играју: Игало-Бокељ, Грбаљ-Интернационал,Ком-Беране, Ловћен-Подгорица и Искра-Отрант Олимпик.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here