Игалу бод у приморском дербију

У утакмици 6. кола Друге фудбалске лиге, Игало је као гост у Улцињу играло нерјешено 1:1 са Отрант Олимпиком. Обје екипе имале су своје шансе па се може рећи да је нерјешен резултат и најправеднији исход. 

Послије прекршаја над Бобаном Ђорђевићем у првом полувремену, досуђен је  пенал који је остао неискоришћен јер је Ђорђевић био непрецизан. У финишу првог полувремена Јапанац Ју Хорике је у 40. минуту погодио мрежу домаће екипе.  У наставку играчи Отрант Олимпика су заиграли ангажованије и резултат такве игре је гол за изједначење Владимира Гајића у 55. минуту.

До краја сусрета Игало је у 69. минуту имало шансу преко Балше Радовића да поведе, али је голман Арбен Мећикукић парадом спасио своју мрежу. У финишу утакмице, домаћи имају прилику да преко Дражена Аковића преокрену резултат али се његов шут из слободног ударца зауставио на пречки гола голмана Александра Кулиновића.

Утакмице 6. кола игране су у три термина. Лидер Младост је у четвртак на свом терену побједио Беране 3:2. У суботу су играли которски друголигаши Бокељ Зета 2:1 и Подгорица – Грбаљ 2:1.

Поред Игала јуче су играли и Ком – Никшић 0:0.

Пласман: ОФК Младост 14, Бокељ и Ком по 11, Игало 10, Подгорица и Зета по 7, Беране, Грбаљ и Никшић по 5 и Отран Олимпик 3 бода.

У суботу у дербију 7. кола играју: Игало-Младост, а остали парови су Грбаљ-Ком, Беране-Бокељ, Никшић-Отрант Олимпик и Зета-Подгорица.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here