Хуманитарно вече за Снежану одржано у Бијелој

На хуманитарној донаторској вечери, у организацији НВО Ружа вјетрова и Мјесне заједнице Бијела, синоћ је за лијечење наше суграђанке Снежане Радовић прикупљено  2 333, 70 еура. Током манифестације нестало је струје, али програм је настављен уз добру енергију и жељу да се помогне Снежани.

НВО Ружа вјетрова организовала је и прошле године хуманитарно вече За Снежу, а предсједница Бобана Желалић казала је да су успјели да уједине суграђане и извођаче и побиједе нестанак струје.

-Извођачи су створили феноменалну атмосферу, иако није било струје. Ми смо и прошле године организовали сличну акцији и надам се да ће бити нових. Сви извођачи су се радо одазвали позиву. Цијела Општина се слила у Бијелу и ту позитивну енергију желимо да пренесемо на Снежу. Са нама је била вечерас њена сестра, казала је Желалић.

Један од учесника хуманитарне вечери био је мажорет клуб Лили, а тренер Ида Поробић казала је да радо одазивају на овакве вечери.

-Велико нам је задовољство да учествујемо на хуманитарним наступима. Вечерас је учествовао дио групе јуниорки и група Пчелице, казала је Поробић.

На хуманитаној вечери уз Мажорет клуб Лили учествовали су и: клапа Кастел Нуово, женска вокална група Лира, група Трио маре, дјеца из вртића Наша радост Бијела и дјечији хор Цвркутићи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here