Хуманитарни концерт у павиљону Градске музике за маленог Феђу Алковића

Фото: Фб страница лављим срцем за Феђу

Свјетки дан музике – 21. јун, Музичка школа и Градска музика Херцег Нови обиљежиће заједничким концертом у Павиљону, вечерас од 20 сати. Наступиће ђаци у професори, као и лимени оркестар најстаријег музичког друштва у нашем граду. Новим наступом придружиће се хуманитарној акцији прикупљања средстава за наставак лијечења маленог Феђе Алковића из Подгорице који се бори са тешком болешћу и како би наставио лијечење у Њемачкој након што му је дијагностификован тумор на мозгу и након операције коју је имао 2019. године и лијечења у Турској.

Чланови његове породице су саопштили да је потребно да што прије крене у Њемачку на лијечење.

-Наш син Феђа већ четири пуне године бије битку са малигнин тумором мозга. Феђи је по седми пут дијагностификован тумор на мозгу за који ће бити потребно да се оперише по четврти пут након чега ће се зрачити и третирати са биолошко-имунолошком терапијом након чега ће на узетом исјечку туморског ткива бити направљена анти-туморска вакцина. Све то изискује много новца и јако је комплексна ситуација јер ће се његово лијечење заснивати на три уско специјализоване клинике из домена неурохирургије, радиологије и онкологије као и на биохемијском истраживачком центру за тешке облике малигнитета, саопштила је породица Алковић.

За лијечење је потребно 200.000 еура.

-Молимо све људе добре воље да нам изађу у помоћ како финансијки и тако и са ријечима подршке да знамо да нисмо сами. Неизмјерно хвала свима који су помогли и који имају намјеру да то учине, а исто тако и онима који нису, а имају ријечи подршке такође велико хвала. Надамо се да и овог пута можемо изаћи као побједници, навела је породица Алковић.

Жиро рачун за уплату отворен је у ЦКБ банци на име Милена Алковић, а број за уплате је 510-0210988215028-20.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here