Хуманитарна витрина „Ако имаш донеси, ако немаш однеси“ постављена у Игалу

У духу празника, даривања и хуманости Ивана, Дејан и Никола Перовић, који су закупци једне од кућица на шеталишту у Игалу, одлучили су да уз посао који обављају, намирнице у расхладној витрини опредјеле за оне којима је помоћ потребна.

Уз поруку „Ако имаш донеси, ако немаш однеси“ суграђани у витрини могу  оставити основне животне намирнице, које кад год им затреба могу узети они који нису у могућности да их приуште.

-Дошао сам на идеју одавно. Међутим, нисам имао свој објекат, а ни идеју гдје да поставим витрину, па идеја није била раније реализована. Сада смо успјели, купио сам основне намирнице које су доступне у витрини. Позивам суграђане који могу да помогну, јер је нама мало, а онима који немају то је пуно, казао је Никола за РТХН.

Суграђани које смо срели у Игалу имали су само ријечи хвале за идеју породице Перовић, те оцијенили да би сличне хумане витрине требало поставити на још локација у граду.

Да добра воља и хуманост опстају потврђују примјери попут овог који даје породица Перовић, који поручују да су врата хумане витрине у Игалу увијек отворена за оне који имају могућности да дају свој допринос акцији, као и оне којима је потребна пријатељска рука.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here