ХЕРЦЕГ НОВИ НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

На 43. Међународном сајму туризма у Београду, од 24. до 27. марта, који се ове године одржава под слоганом “Између планина и мора” наступиће Туристичка организација Херцег Нови. На заједничком штанду са ТО Тиват и ТО Котор, представиће туристичку понуду града и цијеле Боке, те промовисати Херцег Нови са свим његовим дестинацијским садржајима који су у понуди у току предсезоне и љетње сезоне, саопштено је из ТО Херцег Нови.

Београдски сајам, који  спада у ред већих туристичких сајмова у Европи, најзначајнија је манифестација тог типа у региону и најважније мјесто за промоцију Херцег Новог на тржишту Србије. Током четири дана трајања сајма ТОХН  ставиће акценат на активни одмор, културни и вјерски туризам, музичке и спортске манифестације, природне љепоте, планину Орјен, полуострво Луштицу, културно историјско насљеђе, водене спортове и најаву два нова музичка фестивала.                                     

На сајму понуду ће представити и бројни представници туристичке привреде града. Први дан сајма, 24. марта од 13 часова, обиљежиће концерт Бојана Маровића као најава музичког фестивала “Наше море, наше скале” који ће се у Херцег Новом одржати од 27.до 29. јуна.

У суботу, 26. марта, туристичке организације Херцег Новог, Тивта и Котора организују  гастро – музички догађај под називом “Гушти Боке”, а у понуди ће бити гастро делиције аутентичне за ова три града, уз наступ клапе Кастел Нуово.

Гости на штанду тог дана биће представници медија, агенција и туроператора, регионалне музичке звијезде и глумци, те бројни пријатељи градова Боке.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here