ЗАХВАЛНОСТ ОПШТИНЕ ДОНАТОРИМА АКЦИЈЕ ПОМОЋИ ЗА НОВСКЕ ПОРОДИЦЕ

Општина Херцег Нови је у протеклом периоду покренула акцију набавке поклон – пакета хране у виду основних животних намирница за породице у тешкој материјалној ситуацији. Тим поводом локална управа се обратила привредницима Херцег Новог и одређеним компанијама које у граду послују, а велики број њих је позитивно одговорио на овај апел.

Како је саопштено из локалне управе, привредници су, у границама могућности, донирали новчана средства или обезбиједили донације у основним животним намирницама, чиме су подржали акцију Општине за помоћ суграђанима.

Како истиче потпредсједница Општине, Весна Самарџић, на овај начин су локална управа и привредници заједничкам снагама обезбједили довољне количине хране, сухомеснатих производа и средстава за хигијену за око 350 породица које су лошијег материјалног стања.

– Намирнице и средства су подијељени у периоду током протеклих празника, а са уплатама донација је завршено прошле недјеље, тако да овим путем користим прилику да се јавно захвалимо свим привредницима и организацијама на несебичној помоћи и предусретљивости са њихове стране –  каже Самарџић, која је координисала ову акцију.

Општина Херцег Нови изражава захвалност свима који су опредијелили средства или намирнице за најугроженије становнике Херцег Новог: Књиговодствени биро “БОВЕТ”, „Крушо“ доо, „Palikuća company“, Факултет за менаџмент Херцег Нови, „MIMA COD“ Херцег Нови, ПЗУ апотека “Мира”, „Blue line“ доо, „ДЦМ“ доо Кумбор, „Хефеста“ доо Херцег Нови, „Чистоћа“ доо, „РАМЕЛ“, „Bencom“ доо Херцег Нови, „Крсто“ доо Херцег Нови, „Перла“ доо, „Водовод и канализација“ доо, „Царине“, „Грамон“, Хришћанска адвентистичка црква, „Company D.AJ.M.I“, „Вагон“ доо Херцег Нови, „М-тел“, Јавно предузеће за управљање морским добром, „Шкорпион“ доо, маркети “Франца“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here