Херцег Нови и даље центар врхунске забаве: ноћ под маскама уз концерт Тап 011

Фото: Милош Самарџић

Великим маскенбалом и концертом групе Тап 011 у Парку Бока, фештом “За све гуште” започео је трећи викенд 55. Празника мимозе у Херцег Новом. Пријатну приморску ноћ испунили су карневалисти, маскирани одрасли и дјеца, одлична музика и атмосфера као још једна потврда да је фешта у част мимозе најбоља забава у региону.

Маскенбал су отворили чланови клапе Kастел Ново и добро познатим хитовима дочарали дух медитерана. Услиједио је енергичан, карневалски ритам уз „Манток самба шоу“, плесну атракцију која никога у препуном Парку Бока није оставила равнодушним.

Да ни пауза дужа од 20 година, колико нису наступали у Херцег Новом, није могла да изблиједи популарност хитова попут “Бунда”, “Пекара”, “За тебе” и слично, доказали су чланови групе Тап 011.  Невјероватна енергија на сцени и публика која их прати у сваком стиху, доказ је да су Таповци подједнако вољени међу свим генерацијама.

Кажу да им је било довољно да осјете мирис мора, лијеп повод и амбијент у Парку и да обећају добру забаву, а она се увијек деси када се окупе.

-Обиљежавамо 30 година каријере и када се видимо на концертима то нам представља велико задовољство. Нисмо у Херцег Новом свирали 26,27 година, а данас смо се током шетње градом сјетили и концерта на Канли кули и на другим мјестима. Сигурно да нас лијепе успомене везују за овај град и публику. Јесте да се публика промијенила, али изгледа да су маторци опет модерни. У ствари, ми припадамо генерацији која воли да се проведе и на нашим концертима је баш добра атмосфера, казали су пред концерт.

Премда их нема превише у медијима, раде доста и припремају нове пјесме.

-Неке пјесме смо још раније припремили, па смо размишљали да ли је право вријеме. Једну смо снимили прије двије године, још двије су ту, видјећемо. Немамо оптерећење, не јуримо популарност, не тркамо се са колегама, ко ће боље и брже. Радимо опуштено и из чистог задовољства и када се деси пјесма, каква год да је и колико год публике да има, она је наша, казали су чланови ТАП 011.

Уз карневалске групе, мјештане и госте, маскенбалу на отвореном у Парку Бока присуствовали су и челници Општине Херцег Нови са бројним делегацијама званица из Ријеке, Валпова, Неума, Бања Луке, Добоја, Једрена, Пећинаца, Лесковца, Осечине, као и челници и делегате Федерације европских карневалских градова, чији је члан и Херцег Нови.

Фото: Звездана Кујовић и Милош Самарџић

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here