Зима 2024: Сервисне информације

Промјенљиво облачно, сунчани интервали, али понегдје и слаба киша, у јужним предјелима ујутру или пријеподне, а у осталом дијелу земље углавном од средине дана. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 17 степени.

Забрана саобраћаја Камено Борићи

Због одржавања зимске брдске ауто трке „Камено – Борићи“, саобраћај ће данас и сутра бити забрањен на локалном путу од Каменог ка Борићима од 11.00 до 15.00 часова. Како појашњавају из Секретаријата за комуналне дјелатности, забрана се односи на дионицу од скретања са главног магистралног пута (кафе Каракас) ка Борићима.

Забрана саобраћаја  Игало и центар града

Због несметаног и безбједног кретања свечане карневалске поворке и затварања 55. Празника мимозе, саобраћај ће  данас привремено бити забрањен кроз Игало и центар града, саопштавају из Секретаријата за комуналне дјелатности.

Забрана саобраћаја се односи на Његошеву улицу, на потезу од раскрснице са улицом Мића Вавића (зграда Новљанке) до улице Саве Ковачевића (пицерија Тач), од 17.00 до 19.00 часова.

Саобраћај ће бити забрањен и у улицама Сава Илића и Његошевој, на потезу од раскрснице Улица V Црногорске бригаде и Сава Илића (бивши хотел Тамарис) до раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда Новљанке), као и у Осјечкој улици. Забрана ће бити на снази од 17.00 часова до завршетка церемоније затварања.

Аеродром Тиват

Са аеродрома Тиват данас пет летова два ка Истанбулу и три ка Београду. Први лет  ка Истанбулу је у 10:25, а потом у 12:50.  Летови ка Београду су у: 11:15, 15:20 и 15:25 сати.

Аутобуски саобраћај

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. У 7.00 сати је кренуо “Озлем тоурс” ка Београду, у 8.35  је полазак ка Сарајеву, у 9.30,  па у 11.10 ка Дубровнику, а у 12.10 ка Требињу.

АМСЦГ

На већини путних праваца у земљи  саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима и уз мјестимично смањену видљивост. Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на могућу појаву одрона. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима. На аутопуту се саобраћа без измјена у режиму саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 18  саобраћајних незгода у којима су 2 особе задобиле  теже а 8 особе лаке повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here