ГОЈКОВИЋЕВУ ПЕТОРКУ ПРЕДВОДИ ПИЈЕТЛОВИЋ

Селектор ватерполо репрезентације Црне Горе Владимир Гојковић, учествовао је у традиционалном избору за најбољег играча године у организацији портала Тотал Ватерполо. Гојковић је гласао за Душка Пијетловића, Филипа Филиповића, Александра Ивовића, Душана Мандића, а у свој избор је уврстио и Николу Јакшића.

У традиционалном избору учествовао је и селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић. Он је први пут гласао за играче које предводи са клупе. Наиме, Савић 2017., 2018. и 2019. године није желио да гласа за српске ватерполисте, а испоставило се да је чекао прави тренутак, пошто је ове године у којој је Србија одбранила олимпијско злато, гласао за Филипа Филиповића, Николу Јакшића, Душана Мандића, Душка Пијетловића и Бранислава Митровића.

Љеворуке српске ватерполисте, Филиповића и Мандића, до сада ниједан селектор ни капитен репрезентације није прескочио, а од ове године и они бирају најбољег играча у избору овог портала. За њих су гласали и селектор Шпаније Давид Мартин, тренер Ференцвароша Жолт Варга, дугогодишњи тренер Барселонете Чуш Мартин, сада већ бивши капитен Хрватске Андро Бушље, као и Шпанац Фелипе Пероне.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here