Гојковићева прозивка за Олимпијаду на Шкверу

Окупљањем 15 играча који играју у Јадрану и Приморцу данас је на Шкверу селектор Владимир Гојковић озваничио почетак припреме за наступ на Олимпијским играма у Паризу од 26. јула до 11. августа. Ово је пети узастопни наступ репрезентације на Олимпијским играма. Остали играчи ће се прикључивати када буду завршавали обавезе у клубовима.

На Шкверу ће се радити до 3 јуна, а потом репрезентација Црне Горе путује за САД и од 5. јуна борави у Лос Анђелесу, гдје ће се припремати са селекцијом Сједињених Америчких Држава.

-Вјерујем да ћемо се до пута за Америку комплетирати, и надам се да ћемо имати све играче на располагању, осим Мирослава Перковића, који ће у том периоду са Новим Београдом на Малти играти фајнал-фор Лиге шампиона, рекао је пред почетак припрема Владимир Гојковић.

Ватерполисти Црне Горе играће у групи А на олимпијском турниру у Паризу, а за пласман у четвртфинале – које ће изборити најбоље четири екипе – бориће се са Италијом, Хрватском, Румунијом, Грчком и Сједињеним Америчким Државама.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here