Гојковићева подршка ВК „Младост“

Руководство Ватерполо клуба „Младост“ из Бијеле својим активностима и резултатима играча рођених 2010. године све више побуђују пажњу ватерполо јавности. Руководство клуба, предсједник Бранко Вуковић, члан управе Милица Желалић Илић и тренери Васо Ћуковић и Мило Желалић, играчи и родитељи, састали су се синоћ у Дому културе у Бијелој да би се договорили о даљем раду клуба.

Гост вечери био је селектор Владимир Гојковић који је члановима дао подршку афирмацији клуба и ватерпола и похвалио њихову активност, која није карактеристична за друге клубове ако се изузму прволигаши. Упознао је окупљене са планом и програмом ВПСЦГ.

-План је да свако дјете које жели да се бави ватерполом добије шансу да покаже таленат. Један од пројеката је и лигашко такмичење за Првенсто Црне Горе за младе које је у току, гдје генерација 2010. годиште и млађи екипе „Младости“ показује талентовану генерацију, казао је Гојковић.

Како је додао у јануару наредне године када се уради пресјек рада, биће селектовани најбољи играчи за најмлађе у Црној Гори.

-„Младост“ је дала велике асове, а са некима сам и ја одрастао и играо. Многи су свјетске класе и међу најбољим играчима свијета. „Јадран“ је ту да помогне клубу, а што се мене тиче отворен сам за сарадњу и током љета када сам на припремама ова дјеца и сви који раде са њима имаће моју подршку да дјеца долазе на Шквер да раде. Дужност свих нас је да то подигнемо на још већи ниво, поручио је на састанку Владимир Гојковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here