Гојковић објавио списак играча за Свјетску лигу

Селектор ватерполо репрезентације Владимир Гојковић саопштио је списак од 15 играча за Супер финале Свјетске лиге у Стразбуру које ће се одиграти од 22. до 27. јула.

На списку су: Лазар Андрић, Марко Мршић, Василије Радовић, Константин Аверка, Урош Чучковић, Владимир Попадић, Стефан Видовић, Богдан Ђурђић, Јован Вујовић, Владан Спаић, Душан Матковић, Душан Банићевић , Петар Тешановић, Лука Муришић и Мартин Гардашевић.

На турниру у Стразбуру репрезентација Црне Горе налази се у групи ”А” са олимпијским побједником Србијом, новим свјетским прваком Шпанијом, Аустралијом и Канадом.

Селектор Гојковић је још раније са сарадницом одлучио за доста комбинован тим. Има много повређених играча и екипа која је играла пријатељски сусрет са Њемачком путују ујутру за Француску.

-Један дио екипе остаје у Херцег Новом. Има повријеђених играча и они ће бити у фази опорављања и наредних дана спарингују са репрезентацијом Њемаче која ради на Шкверу. И тај дио репрезентације учесоваће на турниру у Грчкој који је био планиран још раније прије позивна Фине да ми замјенимо Бразил. Ова екипа која иде за Стразбур је доста нова и наступ на турниру је велика прилика за њено доказивање. Идемо да се надигравамо са сваком екипом и сматрамо да имамо квалитета да се супротсавимо свакој селекцији, рекао је пред сутрашњи пут Гојковић.

Поред селектора Гојковића, у стручном штабу су још помоћни тренер Милош Шћепановић, доктор Владимир Дедовић, физиотерапеут Иван Боровић, психолог Никола Мијушковић и видео анализа Васко Вучковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here