Фудбалери Игала почели приреме

Фудбалери Игала почели су јуче на свом терену на Солилима припреме за нову сезону. Шеф стручно штаба Марко Шћепановић са својим сарадницима  Дејаном и Крстом Перовићем на располагању имају фудбалере: Божидара Матејића, Вука Банићевића, Милоша Падрова  и повратника у редове матичног Игала некадашњиег голмана Црвене звезде  и прошле сезоне чувара мреже тиватског  Арсенала Максима Миловића (голмани), Николу Косаћа, Михада Балића, Бошка Боровницу, Вук Матејића, Милоша Перовића, Бошка Дујовића, Николу Поповића и Александра Ђукановића.

У сриједу из Аргентине стижу поуздани  Иван Моро и Августин Кордоба. На прву прозивку стигли су и Јован Милић  из Сутјеске, Радуле Крулановић из Јединства (Бијело Поље). На старту  припрема била је и група потенцијалних кандидата  који ће можда   од 10. августа када стартује првенство у Другој фудбалској лиги, понијети  дрес Игала. То ће одлучити стручни штаб у сарадњи са Управом клуба  јер потребно је проћи  пробне тренинге  и наравно  потписивање уговора о сарадњи. О тим именима  Шћепановић се у свом обраћању новинарима јуче није желио изјашњавати.

– Можемо да причамо о играчима који су ту, све док клуб не објави ко је дошао. Спортски сектор ради, видећемо ко ће доћи, казао је Шћепановић и пожелео играчима успешну сезону.

-Обавезе су велике, надам се да ћемо наставити низ успјеха из пролећне сезоне од када сам ја на клупи  Игала. Ове године Игало слави 95  година  и покушаћемо са Управом да до 6. децембра то обиљежимо  пригодном прославом, каже Шћепановић  који је овог прољећа оставио одличан утисак.

Шћепановић је говорио  и о даљим плановима и играчима

– Миловић је замјенио Колића.  Потенцијал је са осталим голманима и треба да се избори за  мјесто у екипи. Голман Шабан Колић, се вратио у матично Јединство (Бијело  Поље),а отишли су и Јован Поповић, Синиша Станисавић, Иван Мићуновић, Раул Телијера и капитен Марко Ивановић.

У оквиру припрема фудбалери Игала 7. јула састаће се са екипом Адрије из Подгорице у Игалу и13. јула  са Леотаром, а  од 21. јула боравиће на Златибору.

-На Златибору ћемо одиграти двије до три утакмице, а тренутно тражимо противнике са којима би играли и били спремни за старт првенства које ће  имати измјене јер је дисциплинска комисија ФСЦГ одлучила да из лиге елиминише Будву И Зету због наводних намјештања резултате. Тако да се за сада не зна да ли  ћемо ове сезоне имати 10 или 9 екипа,  закључио је Марко Шћепановић.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here