Фудбал: Илић донио бод на Златици

Фото: ФК Игало 1929, архива, 30. коло

Фудбалери Игала настављају успјешну серију вођени тренером Петром Гушићем, па су у 31. колу Друге лиге на Златици против „Кома“ играли су нерјешено  2:2 и освојили су бод. Са мало среће могли су у Подгорици и до побједе, упркос томе што је ривал у првом дијелу водио 2:0, головима Дашића у 7 и Радуловић у 25 минуту.

Преокрет у корист новског друголигаша донио је резервиста Милован Илић који  је два минута послије уласка у игру, у 79. минуту смањио предност противника. Послије покушаја Биговића, Илић је успио да дође до лопте и погоди за 2:1. У 86. минуту Илић је изједначио, а до краја утакмице фудбалери Игала имали су одличне прилике за изједначење. Прво је Андрија Вујичић покушао да лобује истрчалог Домазетовића, а лопту са гол линије у поље је избацио Петровић. Зицер за преокрет имао је и Биговић у самом финишу утакмице али није био прецизан.

Остали резултати 31 кола: Арсенал-ОФК Титоград 2:0, ОФК Грбаљ-ОФК Младост (ДГ) 0:4, Беране-Бокељ 1:0, Цетиње-Јединство 0:8.

Пласман: Јединство 71, Арсенал 64, ОФК Младост 54, Бокељ и Ком по 48, Игало 40, Беране 38, ОФк грбаљ 29, Цетиње 21, ОФК Титоград 14 бодова.

У 32. колу, 1. маја играју: Игало-Беране,  ОФК Младост-Арсенал, Бокељ-Цетиње, Јединство-ОФК Грбаљ, ОФК Титоград–Ком.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here