Формиран изборни штаб коалиције “Храбро се броји”

Парламентарни избори 2023.

“ХРАБРО се броји!”, коалиција окупљена око Демократске Црне Горе и Грађанског покрета УРА, формирала је Централни изборни штаб у сусрет предстојећим ванредним парламентарним изборима. На челу изборног штаба налазе се Никола Ровчанин испред Демократске Црне Горе и Милош Конатар испред УРЕ.

Изборни штаб броји 26 чланова, подијељених у 13 области за које су задужени поједини координатори на паритетној основи из оба политичка субјекта. Структура Централног изборног штаба пренесена је даље на локалне изборне штабове који су оформљени у свим општинама.

На овај начин, Демократе и УРА показују нешто што сви у Црној Гори знају – да представљају политичке организације са јаком партијском инфраструктуром, која је у сваком тренутку спремна да одговори на најизазовније задатке, а један од таквих је управо тронедјељна кампања која је пред нама.

Ако се по јутру дан познаје, побједа анти-мафија коалиције, која ће значити одлучујућу борбу за вриједности на којима је саздано црногорско друштво и модерна Европа, а против криминализованог и корумпираног система готово је извјесна. Побједа коалиције, уједно и побједа свих грађана, биће гарант за нова улагања у привредне гране што подразумијева отварање нових радних мјеста која су Црној Гори у овоме тренутку пријеко потребна. Такође, подизање образовног система на већи ниво један је од приоритета дјеловања побједничке коалиције, а све у циљу изградње квалитетније будућности за наше потомке.

Формирањем коалиције “ХРАБРО се броји!” шаље се јасна порука да су храброст, слога и заједништво темељ напретка и развоја као и једини гарант побједе над мафијом, криминалом и корупцијом и очувања вјечности Црне Горе. КОАЛИЦИЈА “ХРАБРО се броји !”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here