Филмски караван ове седмице на ривијери

Биоскопски караван,  у оквиру манифестације Open air Cinema, са Трга Николе Ђурковића прешао је на нову локацију. На платоу испред  Дома културе у Баошићу вечерас  (понедељак, 25.јул)  ће бити приказан филм за дјецу Richard the Stork  (Ричард Рода). Почетак пројекције  је у 21 час.   

Према ријечима Валентине Катић из Стар Медиа, у оквиру манифестације Open air Cinema наредне три вечери програми су у Баошићу, те у четвртак и петак (28. и 29. јула)  биоскоп ће бити премјештен на плато испред Мјесне заједнице Бијела. За наредни викенд пројекција  ће бити организована поново на плажи Жало на Шкверу.

Сутра вече у Баошићу на репертоару је комедија „Love,Weding&Other Disasters“ са Дајан Китон, у сриједу је планирана породична комедија The War with Grandpa  (Рат са деком), за четвртак у Бијелој планирана је пројекција „School of magical animals“, у петак нови публика ће имати прилику да погледа нови филм са Брус Вилисом.

На плажи Жало у  суботу 30. јула биће приказан још један хит, а ријеч је о филму  „I Feel Pretty“  и у наставку много добрих филмова, који ће се на различитим локацијма приказивати до 19. августа.           

Подсјећамо, манифестацију Open air Cinema реализују Туристичка организација Херцег Нови и кућа Стар Медиа из Београда, која је препозната у Србији, по програмима Биоскопа на отвореном – Под звијездама са филмским звијездама.   

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here