Фестивал културе Забјело: Акција продајe карата „Купи четири, частимо те пету!“

На захтјев бројних љубитеља овог, иако младог, већ препознатог фестивала, Фестивал културе Забјело покренуо је акцију „Купи четири, частимо те пету!“ током које уз четири купљене фестивалске улазнице, фанови пету добијају на поклон! Улазнице на акцији се могу купити искључиво путем интернета, до понедјељка 5. јуна или до истека залиха.

Како наводе организатори, након што су на првом издању наступиле неке од највећих регионалних рокенрол звијезда  – Партибрејкерс, Дарко Рундек и Екипа, Зостер и Парампашчад и тиме исписале музичку историју Забјела али и цијеле Подгорице, Фестивал културе Забјело наставља са довођењем неких од најзначајних имена регионалне рокенрол сцене. У петак 9. јуна на стадиону „Никола Шћеповић“ наступиће: култна рок и панк група Забрањено пушење, хероји регионалне алтер рок сцене Канда, Коџа и Небојша, миљеници црногорске публике, мостарски састав Зостер, фантастична Ида Престер и Лолoбриђида и представници локалних снага Неоноен. Друге фестивалске вечери на стадиону „Никола Шћеповић“ наступиће водеће алтер поп име региона Лету Штуке, београдски репкор-кросовер састав Сунсхине, сплитски реп-рок бенд ТБФ и подгорички састав Врпца.

Једнодневне улазнице по цијени до 12€ и фестивалске од 20€ могу се купити путем интернета и на Tоbacco Shop киосцима као и на осталим продајним мјестима фестивала.

На дане фестивала ће на улазу бити доступне само једнодневне улазнице по цијени од 15€.

Ове године организатори фестивала ће дио прихода од улазница донирати Фондацији „Огњен Ракочевић“ која се бави унапређењем услова за живот и рад особа са аутизмом, као и домаћинима фестивала Фудбалском клубу Забјело.

Догађај подржавају Туборг, ФК Забјело, Монтепут, Секретаријат за културу и спорт, Министарство културе и медија, Главни град Подгорица, Goodfellas, Jameson, ПАМ, Хотел CUE и Aqua Bianca.

Медијски спонзор фестивала је Радио телевизија Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here