Факултет за менаџмент Херцег Нови почиње упис студената 17. јуна

За будуће бруцоше ускоро почиње уписна трка за мјесто бруцоша на неком од жељених факултета. Пријављивањем кандидата, Факултет за менаджмент у Херцег Новом.17. јуна почиње упис  у нову студијску годину.

Предаја докумената траје до краја мјесеца, каже Ирена Петрушић, декан Факултета за менаджмент Херцег Нови

-Успјешно завршавамо студијску 2о23/24.годину и 17.јуна починјемо упис у наредну студијску годину.  Индексе нашег факултета  добиће око 100 бруцоша и око 70 студената четврте године. Прве двије године студија предавања слушају сви заједно, и мислим да је то добро да би се студенти преиспитали  да ли је то добро и да ли је то оно чиме желе да се баве и чему желе да се посвете, а након тога, на трећој години бирају један од четири смјера, менаџмент у туризму и хотелијерству, менаџмент у порезима, царинама и осигуранју, менаџмент у  финансијама, рачуноводству и банкарству и менаџмент у пословној информатици и електронском бизнису.  Осим тога, радићемо упис и на специјалистичке, академске студије као и на мастер студије.  Потребна је диплома о завршеној средњој школи са свједочанствима,  уз попуњени формулар.  Будући студенти могу да дођу и да се информишу шта је још потребно.  Предаја докумената почиње 17.јуна и траје до самог краја мјесеца, наводи др Петрушић.

Они који не успију да добију бруцошко мјесто у првом року, имаће још двије прилике, у другом року од 1. до 13. јула и трећем од 15. августа до 1. септембра.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here