Екипа „Зеленичке тихе вале“ побједник такмичења у пицигину

Екипа „Зеленичке тихе вале“ побједник је такмичења у пицигину, које је одржано на плажи комплекса Портонови у оквиру Празника мимозе. За све гуште свирала је клапа Стари капетан, а екипа „Тим Гот“ премијерно је промовисала пјесму „Пицигин“.

Треће мјесто освојила је екипа „Што`ш пит у Гато“ Зеленика, а друго „Торпедо“.  За најатрактивнијег играча проглашен је Срђан Гецај из Зеленике, најстарији учесник и ове године био је Зоран Песторић из Зеленике, а најмлађи Александар Дабовић.

Такмичење је протекло у најбољем реду, учествовало је 13 екипа, казао је организатор и учесник Вуксан Стаменковић.

-Ове године имамо највише учесника, чак је стигла и екипа из Бања Луке. Добили смо подршку Општине, Херцег феста и Портоновог.

Тим Гот и ове године припремио је изненађење. У сарадњи са Младеном Никчевићем који је урадио музику и аранжман, а текст Данило Дашо Вуковић, премијерно су извели пјесму „Пицигин“.

-Пјесма се допала публици данас овдје, надам се да ће и другима када је чују. У духу је Медитерана, приморског стила, казао је Стаменковић.

За побједничку екипу „Зеленичке тихе вале“ наступали су: Лазар Вуксановић, Иван Матовић, Душан Вујновић, Владо Павловић и Милан Костић.

-Екипа „Зеленичке тихе вале“ је и  прошле године освојила трофеј. Нама је најбитније да је трофеј у Зеленици. Учествоваћемо и наредних година и трудити се да побиједимо, казао је Костић.

Најмлађи учесник Александар Дабовић наступао је за „Тим Гот“.

-У тиму су искусни играчи, било је мало треме. Море је било хладно. Имао сам подршку, а и мој тата је дио екипе. Има јако добрих такмичара и екипа, казао је Александар.

Награда за прво мјесто је 300 еура, друго 200 и треће 100 еура.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here